12 Ocak 2009 Pazartesi

eTohum'a davetlisiniz!

Geçtiğimiz Haziran ayından bu yana hız kesmeden süren girişimci-yatırımcı buluşma noktası olan eTohum kafe toplantıları en önemli sürecine girmek için gün saymaya başladı. Burak Büyükdemir tarafından yürütülen eTohum'u ilk kez mi duydunuz? Peki o zaman sizi şöyle alalım.

Uzun zamandır beklenilen hafta sonu toplantısı; İTÜ Maçka Kampüsü İşletme Fakültesinde, İşletme Mühendisliği Kulübü işbirliğiyle 31 Ocak Cumartesi günü 11.00-17.00 saatlerinde gerçekleştirilecek. Yatırım yapılabilecek 15 internet girişimcisi açıklanacak. Emin olun çok keyif alacaksınız. Şimdiden yerinizi ayırtın ve başka bir program yapmayın.

Bulunduğum her toplantıda tüm katılanlar gibi bana da bir çok önemli değer katan eTohum'a sizleri de davet etmeden edemedim. Facebook etkinlik sayfasından katılma durumunuzu belirtebilirsiniz.

Görüşmek üzere...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Şimdi genç olmak vardı diye bu örnek gösterilebilir. Hep yabancıların yaptıkları yeniliklere imrenmek zorunda olmadığımız gösterin. Bu nedenle Ata'm sizlere istikbali emanet etti. Kolay gelsin. Başarılar dilerim.

Adsız dedi ki...

İlk kez katılmayı planlıyorum eTohum'a, orada görüşmek üzere.