21 Kasım 2008 Cuma

Art By Chance - ANBEAN

Anbean'ın düzenlediği Art By Chance'e katılan ve finale kalan filmler; 5 farklı ülkenin 15 şehrinde metro istasyonları, havaalanları, otobüsler ve alışveriş merkezlerinde gösterilecek. Yani şehirlerin dört bir yanı kısa filmlerle kuşatılacak.

Anbean'ın düzenlediği Art By Chance'e katılan ve finale kalan filmler; 5 farklı ülkenin 15 şehrinde metro istasyonları, havaalanları, otobüsler ve alışveriş merkezlerinde gösterilecek. Yani şehirlerin dört bir yanı kısa filmlerle kuşatılacak. Ayrıntılı bilgi için: www.artbychance.org

Başa gelen çekilir.

Yaklaşık 1 aydır yazamamak zor bir durum tabi, nasıl başlasam, nereden başlasam havası söz konusu ama yazacağım çok şey var gelecek konular için ;)

İstemeden gelişen bir çok olay oldu, başa gelen çekilir. Şu an açıklamam doğru değil ne yazık ki.

Aylardır üzerinde harıl harıl çalıştığımız proje çok hızlı bir şekilde ilerleyişini sürdürmekte, yakında bunun haberini de vereceğim. weboloji.net ekibi artık 5 kişi; yakın dostum sevgili Veli Güney, yeni yazılımcımız Başar, yeni grafikerimiz Sercan ve psikolojik iletişim danışmanımız (yeni sırdaşım) Esra Nur ile birlikte çalışmalarımıza ara vermeden ilerliyoruz. Ayrıca benim için çok önemli olan desteklerini esirgemeyen dostlarım; Mehmet Cihangir, Tuğçe Esener, Müge Cerman, Muammer Okumuş, Burak Dönertaş, Can Oktay Heper, Şekip Can Gökalp, Yusuf İbili ve Burak Büyükdemir hepsine ayrı ayrı minnettarım.

Çok çalışıyoruz efenim çoook! :)

Bu sadece gelebilecek konulara binayen yazılmış özet bir bildiridir. :)