27 Kasım 2008 Perşembe

Herşey Murat Karayalçın için!

Yıllardır seçim propandası için aynı sloganı kullanan Sosyaldemokrat Halk Partisi (SHP) Genel Başkanı Murat Karayalçın' ın Vatan gazetesinde verdiği demeçten yola çıkarak sosyal medyanın gücünü gösterebilmek adına girişimde bulunan bir grup genç, şimdilerde harekatlarını duyurmaya çalışıyor.

Genç arkadaşlar, Karayalçın' ın kurmaylarının kendilerini anlamadıklarını hatta anlamaya bile çalışmadıklarını dile getiriyorlar. Kendilerinden ve olanlardan kısaca şöyle bahsediyorlar;
Sayın Genel Başkanım;

Bizler yaklaşık 15 gün önce, Ankara Büyükşehir Belediyesi Seçimlerinde sizin yeniden aday olacağınızı duyarak heyecanlanan, bu uğurda neler yapabileceğini düşünüp, sizin için kafa yoran gençleriz. Ankara'mızı daha güzel, daha iyi, daha çağdaş, daha medeni ve şeffaf yöneteceğinize olan inancımız gereği sizin için bütün internet birikimlerimizi ortaya döktük. Bununla da kalmayıp, Türkiye'de görülmemiş bir interaktif pazarlama kampanyası tasarlayıp -ve bunu proje haline getirip- bunu da kurmaylarınıza sunduk.

Ne acıdır ki; 15 gün süresince sizin için yaptığımız çalışmaları duyurabileceğimiz bir muhatap bile bulamıyoruz. SHP Genel Merkezi'nde yaptığımız görüşmelerde "karar yetkisine sahip" olan hiçbir kurmayınıza projemizin detaylarını sunamadık. Görüştüğümüz kişiler, sürekli olarak ileri tarihlere randevu verip, sizin için değerli olan "zaman unsurunu" boşa harcıyorlar diye düşünüyoruz.
Başkan' ın lehine beklentileri olan bu arkadaşların özetle;
Sayın Genel Başkanım,

Sizin için yapmak istediğimiz propagandanın detaylı bir şekilde projelenmiş hali, şu an bir takım kurmaylarınızda ve parti organlarınızda bulunmakta. Sizden beklentimiz, sizin için hazırlamış olduğumuz raporu değerlendirip, bu işi gerçekten yapabilecek olan bizlere, sizin için çalışabilmemiz fırsatını vermeniz.
Size bu şekilde ulaşmamızın nedeni ise; bazı haber organlarında okuduğumuz bir demecinizdir. Demecinizde "… 1999 yerel seçimlerde kullandığı "AnKarayalçın" sloganının önümüzdeki yerel seçimlerde de kullanmak istediği ve bu yönde kurmaylarına talimat verdiği ifade edildi."(*) diyerek; bu seçimde "AnKarayalçın" sloganını yeniden kullanacağınızı söylemişsiniz. Bunun için de kurmaylarınıza talimat verdiğinizi belirtmişsiniz.
Bahsettikleri; www.ankarayalcin.com daha detaylı inceleyebilirsiniz. Bize de arkadaşlara bu girişimlerinde başarılar dilemek düşer, destekçiyiz efem.

Gotcu' yuz arkideş!

Anladım ki bunca yıl boşa moda-trend peşindeymişim. Herkesin giydiği marka ile farklı mı olunurmuş canım? (bkz: adidas, nike, puma v.b.) Ecnebi markalardan hayır yok, hakiki Türk malı. Bundan sonra kararı mı verdim. Ölümüne Got' cuyum; şiddetle öneriyorum işte o kadar. GotJeans giy farklı ol ;)

Hem kartı da var, "klüp" indirimi olduğu zamanlarda kasabaşı indirimi de sağlıyor (muş!)

...Bitmedi! Farklı olduğunu bir de internette gösteren www.gotjeans.com' u var. Naber? ;)