6 Nisan 2009 Pazartesi

Pijama, terlik, reklam! Paramarka.com

Paramarka, “Herkes reklamcı olabilir” sloganıyla yola çıktı ve bu akşam ilk yarışmanın kazananları belli oluyor. Çilek çocuk odasının slogan yarışmasını kazananları ödül alacak.

Yarışma sonucunda iki birinci seçildi; biri üyeler tarafından en çok oy alan, diğeriyse marka yöneticileri tarafından en beğenilen çalışma. Her iki reklamcı 1.000’er TL olmak üzere toplam 2.000TL para ödülünün sahibi olacak.

Paramarka.com beyin, göz ve kulak olmak üzere üç ana bölümden oluşuyor. Beyin’de reklam dünyasına ilgi duyan ve bu dünyada varolmak isteyen herkes hedefleniyor. Burada Türkiye’nin önde gelen ve beğenilen markaları ya da ürünlerine ilişkin bilgiler verilerek katılımcılardan bununla ilgili bir reklam hazırlaması isteniyor. Sonrasında hazırlanan reklamlar kullanıcıların oylamasına sunuluyor ve kazanan reklama marka tarafından bir para ödülü veriliyor.

Sitenin henüz aktive olmayan diğer iki bölüm göz ve kulak ise önümüzdeki aylarda faaliyet geçecek. Göz bölümünde kullanıcılar reklamları izleyip değerlendirirken, Kulak bölümünde kullanıcılar markalara ve ürünlere ilişkin deneyimlerini diğer katılımcılarla paylaşacaklar.

Paramarka.com, markaların reklamını internet üzerinden tüketicinin kendisine yaptırarak müşterinin o ürün veya hizmetle en yakın ilişkiye geçmesini sağlayan bir online platformdur. Paramarka tüketicilere, markalar için çeşitli kampanyalar hazırlayarak ve izledikleri reklamları yorumlayıp sitedeki anketleri doldurarak para kazanma imkânı sağlar. Markalara da ürün ve hizmetlerini yeni bir mecrada hedef kitlelerine doğrudan ve interaktif bir şekilde ulaştırma imkânı sağlar.

Facebook grub sayfaları: http://www.getir.net/uc1

Hiç yorum yok: