28 Ağustos 2008 Perşembe

En sonunda yeniden merhaba! :)

Yıllar öncesinden atılmıştım bu blog olayına acı tatlı zamanlarımız oldu elbet, onun üstünden ne bloglar geldi-geçiyor. Ancak şu zamana kadar üstünde dursam mı? durmasam mı? diye düşünüp durdum... Bilenler bilir, e artık karar ver takip edelim seni yeniden diyenler oldu bende cevabımı veriyorum, buyrun kişisel "Yusuf Ozan şeysi"nden takip ediniz artık. Başlıyorum yeniden kafanızı şişirmeye, sıkı tutunun. :)

"Yaklaşık 1 saat öncesinden aklıma güzel bir fikir düşüverdi, çok düşünmedem icraata koyuldum. Güzel bişiyler çıkabilir. Bkz: ajansor! gerçi daha çok béta ama olsun, olduruvericez artık.

Hoş sohbetli bir akşam geçirdik, TaksiModa' da İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Civicweb.eu' nun ortak Blogging araştırmasında organizasyon öncülüğünü yaptım. İnternette teşhir edilmesi istenmedi ama benim öyle bir torpilim olsun yahu :) Devletşah, Selçuk Hoca ve Gökçen, Dr. Aslı Telli Aydemir Hoca ise bizi dinlemek, eşlik etmek ve not almak üzere bizimleydi. :) Diğer davetli olan arkadaşların özel nedenleriyle gelemeyeceklerini belirtmesi sebebiyle Ramazandan sonra Brunch tarzında bir program hazırlayacağız. Hadi hayırlısı...

3 yorum:

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Ajansör güzel fikirmiş. Kalmış öylece orada...

Adsız dedi ki...

bn şahsen beğendim

Yusuf Ozan Taşdemir dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.